Тарантіно почав писати книгу про ветерана Другої світової війни, що розачарувався у Голлівуді

Поділитися
Тарантіно почав писати книгу про ветерана Другої світової війни, що розачарувався у Голлівуді Тарантіно пише книгу про ветерана Другої світової війни © Обозреватель
За словами режисера, герой його книги захопився фільмами Куросави і Фелліні.

Голлівудський режисер Квентін Тарантіно розповів про те, що пише книгу про ветерана Другої світової війни, який через пережиті жахи розчарувався в голлівудському кіно. Про це Тарантіно повідомив під час розмови з Мартіном Скорсезе, розшифровка якої опублікована на сайті Американської гільдії режисерів.

"Зараз я працюю над книгою. І в ній є персонаж, який пережив Другу світову війну і бачив багато крові. А після того як він повернувся додому, наступають 50-ті і він більше не реагує на фільми. Він вважає їх дитячими після всього, що він пережив. Але, з його точки зору, голлівудські фільми – це просто фільми. І він дізнається про фільми Куросави і Фелліні. Якісь з них йому подобаються, якісь- не подобаються, а якісь він не розуміє. Але він знає, що він бачить щось", - розповів режисер.

Тарантіно також зізнався, що тепер переглядає або дивиться вперше фільми з точки зору свого персонажа.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

У серпні вийшов останній на даний момент фільм Тарантіно, "Одного разу... в Голлівуді". Видання The Guardian включило його до списку 100 кращих фільмів ХХІ століття.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі