Тільки 10 картин: Кіноакадемія встановила кількість номінантів на "Оскар" за найкращий фільм

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Тільки 10 картин: Кіноакадемія встановила кількість номінантів на "Оскар" за найкращий фільм На "Оскар" в категорії "Найкращий фільм" зможуть претендувати тільки 10 фільмів © USA Today
Обмеження набуде чинності з 94 церемонії нагородження премією.

Американська кіноакадемія прийняла рішення обмежити кількість кандидатів на звання "Найкращого фільму" премії "Оскар" 10 картинами, повідомляє Deadline. До цього кількість номінантів не регламентувалася і цифра варіювалася від року до року.

Наголошується, що нововведення не торкнеться майбутньої 93 церемонію, на якій будуть нагороджувати фільми, що вийшли в 2020 році. Обмеження діятиме з 94 церемонії і далі.

Крім того, Академія вирішила розширити можливості своєї стримінгової платформи Academy Screening Rooм, що дозволить академікам круглий рік переглядати фільми, які є вірогідними претендентами на "Оскар".

Також, у співпраці з Гільдією продюсерів, Академія розробить правила, щоб підтримати різноманітність людей, що працюють в галузі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Читайте також: У Нью-Йорку більше випадків коронавірусу, ніж в будь-якій іншій країні

Раніше деякі ЗМІ повідомляли про те, що Американська кіноакадемія розглядає можливість перенесення церемонії вручення премії "Оскар" через пандемію коронавірусу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі