Топ-5 найочікуваніших серіалів жовтня

Поділитися
Топ-5 найочікуваніших серіалів жовтня "Сучасна любов" вийде вже 18 жовтня
На екрани виходить серіал про Катерину ІІ і "Бетвумен".

Жовтень – місяць, який приносить з собою все більш холодну погоду. Дні стають коротшими, а ночі – довшими і бажання провести час вдома з чашкою чаю під затишним пледом з'являється все частіше. Тим паче, що цей місяць принесе з собою кілька серіальних новинок, які допоможуть скрасити довгі осінні вечори.

"Катерина Велика"

Прем'єра: 3 жовтня

Головну роль у міні-серіалі НВО і Sky зіграє Хелен Міррен. Сюжет розповість про останні роки правління російської імператриці і про роман з Григорієм Потьомкіним.

"Бетвумен"

Прем'єра: 6 жовтня

Кейт Кейн - колишній солдат із Готема, дискредитована лесбійським зв'язком з однополчанкою. Роки опісля, коли її кохана зникає при виконанні чергової місії в місті, Кейт повертається в рідне місто до свого батька, який очолює елітний загін з боротьби з злочинністю "Ворони". Намагаючись самостійно знайти якісь зачіпки, Кейт несподівано дізнається, що є двоюрідною сестрою Бетмена, який таємничо зник три роки тому. Кейт вирішує продовжити справу брата і стає Бетвумен.

"Ненсі Дрю"

Прем'єра: 9 жовтня

Вперше дівчина-детектив Ненсі Дрю з'явилася в книзі, опублікованій у 1930-х роках. Відтоді це ім'я стало прозивним, а сам персонаж – культовим. Тепер же на глядачів чекає нова екранізація історії детектива у вигляді серіалу CW.

"Сучасна любов"

Прем'єра: 18 жовтня

В основі серіалу – щоденні подкасти The New York Times про стосунки в парі. За задумом авторів, серіал покаже любов у всіх її формах і проявах: сексуальній, романтичній, сімейній, платонічній і любові до себе.

"Хранителі"

Прем'єра: 20 жовтня

Графічний роман Алана Мура вийшов в кінці 1980-х років. У 2010 році Зак Снайдер зняв фільм на його основі, а вже в цьому жовтні вийде новий погляд на класичний комікс.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі