У Китаї заборонили мультсеріал "Південний парк"

Поділитися
У Китаї заборонили мультсеріал "Південний парк" У Китаї заборонили показ "Південного парку" © hollywoodreporter.com
2 жовтня вийшов епізод, який висміяв цензуру в країні.

Влада Китаю заборонила показ мультсеріалу "Південний парк" на території країни і заблокувала будь-які його згадки в інтернеті. Як повідомляє The Hollywood Reporter, це сталося після виходу одного з епізодів шоу, в якому висміяли цензуру в країні.

В епізоді Band in China показується, що американські артисти повинні дотримуватися маси обмежень для того, щоб їхній продукт пройшов китайську цензуру. Наприклад, не можна згадувати ім'я Вінні-Пуха (його зображення часто блокують в китайському сегменті інтернету, оскільки користувачі часто порівнюють голову КНР Сі Цзіньпіна з ним).

У відповідь на дії влади Китаю творці "Південного парку" Трей Паркер і Метт Стоун опублікували в Twitter "офіційне вибачення".

"Як і НБА, ми вітаємо китайських цензорів в наших оселях і серцях. Ми теж любимо гроші більше, ніж свободу і демократію. Сі зовсім не схожий на Вінні-Пуха. Дивіться 300-й епізод в цю середу! Хай живе велика комуністична партія Китаю! Нехай урожай сорго цієї осені буде рясним! Тепер ми помирилися, Китай?", - йдеться в повідомленні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

У березні стало відомо, що китайська цензура вирізала з фільму "Богемська рапсодія" більше двох хвилин ЛГБТ-контенту, включаючи сцени з поцілунком двох чоловіків і згадку слова "гей". Картина, яка отримала чотири премії "Оскар" у цього року, розповідає про життя Фредді Мерк'юрі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі