У Києві побував голлівудський режисер Майкл Бей

Поділитися
У Києві побував голлівудський режисер Майкл Бей Майкл Бей в гостях у мера Києва - свого друга
Творця найвідоміших і улюблених фільмів приймав мер Києва Віталій Кличко

Київ може стати знімальним майданчиком не тільки для російських серіалів, які різними шляхами вони приїжджають сюди знімати, але і для голлівудських бойовиків. Принаймні, такі думки приходять в голову, коли стає відомо, які люди приїжджаютьдо столиці України.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив на своїй сторінці в у Facebook про відвідини Києва відомим американським режисером. Майкл Бей відомий як творець таких фільмів як "Армагеддон", "Перл Харбор", "Трансформери" та інших.

"Друзі! Наше місто приваблює все більше художників, творчих людей зі всього світу. У Києві знімають кліпи всесвітньо відомі зірки, рекламні ролики - великі міжнародні компанії. А також Київ стає кіномайданчиком. Ось прилетів мій хороший знайомий, американський режисер і кінопродюсер Michael B. Bay. Один найкасовіших режисерів світу, картини якого зібрали в прокаті понад 5,7 млрд. доларів. Він відомий такими стрічками, як "Армагеддон", "Погані хлопці", "Перл Харбор", "Трансформери", - написав Кличко.

Він повідомив, що режисер прилетів зі знімальною групою, щоб познайомитися з українською столицею.

"Майкл прилетів з командою, щоб подивитися на Київ, на Україну. Він зацікавлений у зйомках кіно і відео в нашому місті", - розповів Кличко.

Говорили про умови для кіновиробництва в Україні, про допомогу міста в організації зйомок, про красиві локації Києва і перспективи співробітництва.

"Всі залишилися задоволені. І, сподіваюся, Майкл творчо попрацює в Україні", - зазначив Кличко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі