У Києві презентували виставку картин, які виявляють темперамент

ZN.UA Ексклюзив Фото
Поділитися
Художниця Ірина Бекетова презентувала виставку "Квіткова душа".

МВЦ Музею історії міста Києва та Ірина Бекетова представили фотовиставку "Квіткова душа".

Квіти завжди були знаковим елементом у мистецтві. Від давньоєгипетських настінних зображень лотоса до глибокого символізму на картинах Джорджії О"Кіф вони не лише слугують естетичним фрагментом, а й несуть неабияке смислове навантаження. Філософія квітів не залишила байдужою і фотохудожницю Ірину Бекетову. Вона займається макрозйомкою вже 11 років і свій стиль визначає як фотоімпресіонізм. Побачити незвичайне у звичайному і поділитися цим з глядачем - основне завдання, яке ставить перед собою мисткиня.

В експозиції представлено 15 фотографій на полотнах. Кожна з них дивує своєю легкістю, плавністю ліній і тональних переходів. Художниця впевнена, що картина - це, в першу чергу, енергетика. Якісь роботи змушують нас довше затримати погляд, зупинитися і подумати, інші лишаються непоміченими.

Ірину зацікавила така закономірність, тому для відвідувачів виставки вона підготувала тест. Визначившись з тим, яка картина найбільше подобається, усі охочі зможуть прочитати інформацію про свій темперамент і краще зрозуміти себе.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі