У Києві пройде виставка сучасної скульптури "Глобальний погляд"

Поділитися
У Києві пройде виставка сучасної скульптури "Глобальний погляд" Офіційне відкриття виставки відбудеться 12 листопада
Відкриття виставки відбудеться 12 листопада у Національному музеї Тараса Шевченка.

З 12 по 24 листопада 2019 р. в Національному музеї Тараса Шевченка пройде виставка сучасної скульптури Ольги Кошелєвої "Глобальний погляд". Важливою емоцією виставки стане плавлення світу, яке відсилає до теми глобального потепління.

Кошелєву на світових арт-салонах неформально прозвали Sunglasses Girl – через її любов носити власноруч розмальовані сонцезахисні окуляри, а також через її роботи – великі скульптури-окуляри.

У своїх роботах художниця застосовує 3D-ефект відбиття. Люди, тварини, рослини – об'єкти, які потрапили у фокус уваги Кошелєвої, дзеркально перемножуються, розкриваючи сутність речей і явищ через їхню повторюваність.

Варто відзначити, що виставка вже успішно пройшла в Нью-Йорку, а в грудні бельгійська галерея представить роботи художниці на Scope Miami.

На сьогоднішній день роботи Кошелєвої знаходяться в приватних колекціях в Європі і в США. Вона брала участь у виставках в Україні, Франції, Монако, Італії, США, Канаді. Скульптура художниці під назвою Icebreakers була нагороджена призом Леонардо да Вінчі у Флоренції у січні 2018 року. У 2017 році Ольга отримала нагороду від Biennale del Belvedere di San Leucio (Італія).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі