У Києві стартував фестиваль-бунт проти нудного освіти: фоторепортаж

Фото
Поділитися
На захід прибули понад 50 учасників зі всієї України.

У Мистецькому арсеналі у Києві стартував фестиваль "NEOсвітній Арсенал".

На захід прибули понад 50 учасників зі всієї України, представники музеїв, бібліотек, театрів, видавництв, організацій-популяризаторів науки і компаній, що реалізують освітні програми за принципом edutainment (освіта через гру).

Цьогорічну програму конкурсна програма фестивалю сформульованл так: "СУПЕРМООК: права і ліва півкулі". Відвідувачам у віці від 6 до 12 років, їхнім батькам і вчителям пропонують "перетворитися" на нейрони і пройти квест закапелками мозку, створивши нові зв'язки, щоб зрозуміти принцип цього найважливішого органу.

Організатори фестивалю позиціонують його як симбіоз культури і науки, мистецтва і технологій. Завдання заходу – перетворити освіту на гру і насолоду, вільне мислення та дискусію. Освіта, на думку організаторів, має виховувати творців культури, а не тільки її споживачів.

Фестиваль триватиме з 27 лютого по 1 березня. На іідвідувачів чекають цікаві активності: лабіринт пам'яті, квест по закутках мозку людини, можна буде створити власного робота або обійняти обніймальну машину. Крім того, передбачено зустрічі з міністром освіти, акторами серіалу "Перші ластівки" та інші заходи.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі