У столичному музеї відкрилась виставка про взаємовідносини жінки зі світом

ZN.UA Ексклюзив Фото
Поділитися
У Музеї історії Києва експонується виставка наталі Зіновчук.

У Музеї історії міста Києва відкрилась виставка Наталі Зіновчук "Дивлячись закритими очима".

Символ і образ - потужна сила, що викликає з глибини підсвідомості спогади, асоціації і думки. Образ жінки ще з архаїчних часів несе в собі сакральний зміст і, мабуть, саме тому він є надзвичайно популярним у мистецтві.

"Це про жінок і про мене. Про взаємостосунки жінки зі світом та її роль у суспільстві", - так характеризує свою виставку художниця Наталі Зіновчук.

В експозиції представлені нові роботи, написані протягом останніх місяців. Художниця пише картини у змішаній техніці, створюючи різні фактури за допомогою масляних та акрилових фарб. Ця виставка - експеримент художниці не лише з технікою виконання, а й зі стилем. Реалізм, яким Наталі захоплювалася раніше, відходить на другий план. Нині її роботи набувають елементів символізму, з'являється метафоричність в передачі образу, що спонукає глядача шукати власні асоціації до розуміння картин.

"Для створення цієї серії робіт я шукала нові засоби втілення образів, що народжуються у спробах відповісти на головні запитання про людські взаємовідносини. Відповісти, заглиблюючись в себе, прислуховуючись до своїх почуттів" -каже Наталі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі