Утопія: життя на околиці Лондона

Фото
Поділитися
Італійський фотограф показав іншу сторону Лондона

Лондон щороку відвідують мільйони туристів, які занурюються в світ британської культури з головою, проте далеко не кожен виходить за рамки туристичних маршрутів і визначних пам'яток. Фотограф Marco Sconocchia показав, як насправді живуть на околиці столиці Великобританії.

Марк Сконокчя (Marco Sconocchia) - італійський фотограф, який вирішив показати утопічне життя передмістя і околиць Лондона в проект "Utopia". У його роботах можна побачити не тільки людей, що проживають в багатоквартирних будинках, але і особливу архітектуру цих районів.

Більшість історичних споруд була побудована в 50-х роках, переслідуючи соціалістичну ідею, щоб забезпечити безпечний і сучасний будинок для кожної родини з низьким доходом. З кінця 50-х років футуристичні будівлі з'являлися всюди в передмісті Лондона.

На сьогоднішній день ситуація сильно погіршилася, люди залишають свої колишні райони, напівзруйновані будинки, неіснуючі служби, мрія перетворюється у великий гуртожиток.

Цей фотопроект знімався протягом декількох років, за цей час фотограф подорожував по більшості знакових і історичних (досі живих) місць по всьому Лондону, проект називається "Утопія".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі