В столичному музеї презентували виставку живопису "Причетність"

ZN.UA Ексклюзив Фото
Поділитися
Ганна Криволап в Музеї історії міста Києва презентувала виставку картин іззашифрованими кодами.

Ганна Криволап в Музеї історії міста Києва презентувала виставку живопису "ПРИЧЕТНІСТЬ". Причетність, включеність, зацікавленість, дотик, долучення, участь: усі ці характеристики підходять до того, що робить Ганна Криволап у своїй творчості.

Її живопис, насичений кореневою візантійською мозаїчністю, своїм різнобарв"ям нагадує хорове багатоголосся. Картини художниці несуть певний український код, в якому зашифрована величезна кількість символів. Це і стрічки з вінків прекрасних жінок, і мозаїки Софії Київської, втілені в мальовничі метафори. Все, до чого торкаються пензлі Ганни Криволап насичується атмосферою України, її минулим, сьогоденням і майбутнім.

Картини художниці захоплюють яскравістю мальовничих образів і роблять глядачів причетними до духовного життя нашої країни. Запорукою блискучого результату, якого досягла в живопису Ганна Криволап, є її цілеспрямована й наполеглива праця, ґрунтовна академічна освіта. А ще, закладене на генетичному рівні тонке відчуття кольору. Яскрава й самобутня кольорова гамма у симбіозі з пластикою винайдених символічних артефактів, органічно конвертуються в мову сучасного українського і європейського мистецтва.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі