В українській музиці помітний прогрес — рок-музикант

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
В українській музиці помітний прогрес — рок-музикант
Не за горами той день, коли українські гурти за кордоном будуть сприйматися нарівні з відомими зарубіжними командами.

В українській музиці помітний прогрес. Спрацювали і квоти, і закриття ринку для російських артистів. Українські артисти теж не їздять в Росію, вони всі заполонили наші концертні зали, і це важко для слухача.

Про це в інтерв'ю для DT.UA заявив лідер рок-групи "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ" Сергій Танчинец. Бо, за його словами, звісно, вибираючи, на який концерт піти, глядач хоче потрапити одразу і на The Hardkiss, і на "Антитіла", і на "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ", але не в усіх є можливість витрачати кошти на кілька концертів на місяць, тому доводиться вибирати.

"Отже, зараз пропозиція набагато більша, ніж попит. Але це створює доволі здорову конкуренцію. Це добре для слухача, адже всі виконавці намагаються створювати, грубо кажучи, якісніший продукт, що й розвиває український шоу-бізнес, підвищуючи його рівень. І не за горами той день, коли українські гурти за кордоном сприйматимуться нарівні з відомими закордонними гуртами. Звісно, наші виконавці й тепер багато їздять по Європі та Америці, але їхні слухачі - переважно діаспора, - зазначив рок-музикант. - Раніше наша поп-музика була орієнтована виключно на російський ринок, ти міг стати супер-стар, тільки якщо тебе прийняли в Росії. Тепер ця схема поламана, що мене дуже тішить. Не треба нікуди їхати, треба просто створювати хіти, - і в Україні тебе помітять. Так було в гурту "Казка" чи, наприклад, Tayanna. А ще - з'явилися круті хлопці з Харкова - Letay. І все класно, все працює, все розвивається!"

Детальніше про творчі плани і музику гурту читайте у матеріалі Марини Смілянець "Музика без обмежень і застережень" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі