Олег Винник потрапив в "чистилище" бази "Миротворець"

Поділитися
Олег Винник потрапив в "чистилище" бази "Миротворець"
Артиста додали в список організації після того, як він знявся у пропагандистському кліпі на підтримку акції #ВсемМир разом з прихильниками Путіна.

Українського співака Олега Винника внесли в базу "Миротворець". Приводом для цього стала його участь в пропагандистському проект, що закликає до миру між українцями і росіянами, незважаючи на розв'язання Росією війни проти України і окупації її територій, повідомляє прес-служба організації.

"Російські зірки, які підтримали силове захоплення російськими військами Криму, а потім російську агресію в Донбасі, зняли знущальний кліп, в якому співають про те, що хочуть миру. У цьому ролику з'явився також український співак", - відзначили в огранізації.

Винник був єдиним учасником акції серед представників українського шоу-бізнесу.

Варто відзначити, в базу "Миротворець" вносять людей, викритих в зв'язках з проросійськими силами.

В липні цього року, рсійський телеведучий Андрій Малахов внесений в базу сайту "Миротворець" через телеміст "Треба поговорити".

У формулюванні на сайті сказано: "Свідома участь в інформаційно-пропагандистській провокації Росії (країна-агресор) - т. зв. "телеміст між Росією і Україною "Треба поговорити", організований антиукраїнським пропагандистським каналом "Росія1".

Також зазначено, що Миротворець просить правоохоронні органи України розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення Малаховим усвідомлених дій "проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі