"Євробачення-2019": результати другого півфіналу

Відео Доповнено
Поділитися
"Євробачення-2019": результати другого півфіналу У Тель-Авіві завершився другий півфінал "Євробачення-2019" © NewsOne
Фінал конкурсу відбудеться 18 травня.

У Тель-Авіві завершився другий півфінал Міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2019", за результатами якого були визначені всі фіналісти. На сцену вийшли представники 18 країн, але у фінал пройшло лише 10 з них.

За результатами голосування глядачів і національних журі фіналістами стали представники Північної Македонії, Нідерландів, Албанії, Швеції, Росії, Азербайджану, Данії, Норвегії, Швейцарії та Мальти.

14 травня відбувся перший півфінал "Євробачення", з нього у фінал пройшли учасники з Греції, Білорусі, Сербії, Кіпру, Естонії, Чехії, Австралії, Ісландії, Сан-Марино та Словенії. Крім них, у фінал автоматично проходять представники країн "Великої п'ятірки" (Франція, Італія, Німеччина, Велика Британія та Іспанія), а також країни-господині конкурсу (в цьому році - Ізраїль).

Фінал "Євробачення-2019" пройде 18 травня.

Читайте також: Букмекери назвали фаворитів "Євробачення-2019"

Україна відмовилася від участі в "Євробаченні" в цьому році. Співачка MARUV (Анна Корсун), яка перемогла у Нацвідборі 23 лютого, відмовилася представляти Україну після вивчення пунктів договору, які вона вважає "кабальними". Співачка, яка гастролює в РФ, заявила, що не бажає бути "битою на політичній арені".

Ім'я представника від України планували оголосити 26 лютогопісля того, як НОТУ і команда MARUV не дійшли згоди щодо умов контракту. Разом з тим, група Freedom Jazz, яка посіла друге місце, відмовилася представляти Україну на пісенному конкурсі в Тель-Авіві. Також від участі в конкурсі відмовилася група KAZKA, яка посіла третє місце в Національному відборі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі