Євробачення-2019: Рішення про конкурсанта від України ще не прийняте

Поділитися
Євробачення-2019: Рішення про конкурсанта від України ще не прийняте Договір зі співачкою підпишуть після узгодження деяких пунктів
Остаточне рішення, чи буде MARUV представляти Україну, члени НОТУ ухвалять протягом 48 годин.

Національна громадська телерадіокомпанія (НСТУ) прийме остаточне рішення про представництво співачки Анна Корсун (MARUV) від України на пісенному конкурсі Євробачення в Тель-Авіві протягом 48 годин. Про це повідомила член НОТУ Олександра Кольцова.

За її словами, співачка протягом 24 годин повинна надати відповіді на деякі питання згідно з договором про участь у Нацвідборі.

"Зараз ми повинні затвердити або погодити переможця, який поїде від України. І ми, як Суспільне мовлення, прислухаємося до суспільства. У суспільстві зараз є різні думки, чи може виконавець, який веде концертну діяльність в Росії, представляти Україну. В нашому договорі є пункт, який нам потрібно обговорити з MARUV", - розповіла Кольцова, передає Громадське.

При цьому вона не уточнила, чи є умова припинення гастролей в РФ, пунктом такого договору.

Віце-прем'єр В'ячеслав Кириленко повідомив у Twitter, що історія з конкурсантом від України на "Євробачення" ще не завершена. Раніше він назвав Нацвідбір на Євробачення в цьому році частиною гібридної війни проти України.

Зазначимо, співачка MARUV, яка стала переможницею національного відбору Євробачення-2019, продовжує гастролювати в Росії. Концерти співачки заплановані на 6 і 12 квітня в Москві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі