Юлія Самойлова представить Росію на "Євробаченні" в цьому році

Поділитися
Юлія Самойлова представить Росію на "Євробаченні" в цьому році Юлія Самойлова поїде на "Євробачення 2018"
Співачка підготувала пісню I Won't Break.

Співачка Юлія Самойлова, яка повинна була представити Росію на "Євробаченні 2017", що проходило у Києві, поїде на конкурс у цьому році, повідомляє російський "Первый канал".

Співачка представила конкурсну пісню I Won't Break, авторами якої виступили Леонід Гуткін, Нетта Нимроді і Ар'є Бурштейн. Режисером відео став Олексій Голубєв, який буде постановником конкурсного номера Самойлової на "Євробаченні".

"Це пісня про мене. Автори немов спеціально задалися метою перекласти на музику мої власні думки і переживання. Це не стільки ніжна балада, скільки пісня зі стрижнем", заявила Самойлова.

Співачка сама пише тексти і музику. Дівчина з дитинства, пересувається на інвалідному візку і має першу групу інвалідності. Вона є лауреатом різних музичних конкурсів та фестивалів в РФ і за кордоном. Була учасницею урочистій церемонії відкриття Зимових паралімпійських ігор 2014 року в Сочі.

Самойлова виступала в окупованій Керчі 27 червня 2015 року разом з Лолітою і Олегом Газмановим.

22 березня 2017 року СБУ на три роки заборонила Самойлової в'їзд на територію України.

Пізніше Росія відмовилася від участі в "Євробаченні 2017", відхиливши обидві пропозиції, які були висунутий Європейською мовною спілкою (EBU). "Ці пропозиції полягали в тому, щоб прийняти участь через супутник, або змінити виконавця на іншого, хто б міг законно приїхати в Україну для проведення конкурсу. Нажаль, ці пропозиції були відхилені "Першим каналом". І вони оголосили, що Росія не зможе взяти участь у конкурсі в цьому році. Ми дуже хотіли, щоб всі 43 країни змогли прийняти участь в конкурсі і зробили все можливе для досягнення цієї мети", - йдеться в заяві EBU.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі