Життя під час карантину: які серіали подивитися

Відео
Поділитися
Життя під час карантину: які серіали подивитися "У кращому світі" ввійшов до списку серіалів, які варто подивитися на карантині © Netflix
Провести час вдома можна за переглядом цікавих шоу.

Карантинні обмеження, які були введені у зв'язку з пандемією коронавірусу, змушують нас більше часу проводити вдома. Тому все ще виникає питання, а чим зайнятися, аби провести час цікаво і з користю? Одна з перших відповідей, яка приходить на думку, - подивитися серіал. А щоб вибрати було легше, ми зібрали рекомендації кількох видань, які радять нові - або не дуже – серіали.

ВВС

ВВС зібрала список серіалів з різних країн. Ми наведемо деякі з них, а повний список доступний з посиланням.

"Статеве виховання" - Велика Британія

Один з найвідоміших серіалів Netflix останнього часу. Він розповідає про незграбного підлітка на ім'я Отіс, який володіє широкими знаннями про секс завдяки тому, що його мама – секс-терапевт.

"Сигнал" - Південна Корея

16-серійний серіал вийшов ще в 2016 році. Він розповідає про сучасного поліцейського, який знаходить загадкову рацію. Вона дозволяє йому зв'язатися з детективом з 1986 року. Їхня співпраця дозволяє їм розкрити кілька важких випадків, але у неї також є наслідки, з якими їм доведеться зіткнутися.

"Еліта" - Іспанія

У центрі сюжету серіалу – троє підлітків, які опиняються у школі для багатих дітей. Головні герої цього серіалу - прості хлопці, які навряд чи можуть похвалитися тим, що їхні батьки багатії. Елітна іспанська школа приймає далеко небагатьох, однак місцева дітвора не розуміє, що новоприбулі учні роблять у стінах настільки рангового закладу. Незабаром тиск призведе до справжньої трагедії, яка запустить низку непередбачуваних подій.

"У кращому світі" - США

Менеджер з продажів Елеанор Шеллстроп все життя була не дуже хорошою людиною. Однак загинувши в результаті трохи ганебного нещасного випадку, вона помилково потрапляє в кращий світ.

"Полюби мене" - Австралія

Життя Джоша перекинулося з ніг на голову. Спочатку його кинула дівчина, тому що вони віддалилися, і тому що він гей. Потім на нього запав шалено гарний хлопець, а це дивно, адже сам Джош не дуже привабливий. І найголовніше - його мама потрапила в лікарню при спробі самогубства, і тепер йому доведеться переїхати до неї і простежити, щоб вона не повторила своєї спроби.

Forbes

Американський журнал склав список серіалів, які виходять на Amazon Prime. Всього у списку 54 шоу, ми зосередимося на першій п'ятірці лідерів.

"Погань"

Сюжет комедії розгортається навколо молодої, впертої феміністки Фібі, що стабільно потрапляє в неприємності та з усіх сил прагне змінити щось у цьому світі, але категорично нездатна приймати допомогу і поради оточуючих. Дія серіалу відбувається в сучасному Лондоні.

"Відміна"

Головна героїня серіалу потрапила в страшну аварію, після якої їй вдалося вижити. Незабаром з'ясується, що вона здатна керувати часом, переміщаючись в майбутнє, у минуле. Ще одним найважливішим наданням стає вміння бачити привид свого померлого батька. Звичайно ж, це так чи інакше впливає на події в житті дівчини, адже реальність вже ніколи не буде колишньою.

"Катастрофа"

У вчительки з Великої Британії зав'язується швидкоплинний роман з американцем, який приїжджає в країну по справах, а потім повертається на батьківщину. Дізнавшись, що вона вагітна, головна героїня повідомляє новину батькові дитини, який приймає рішення переїхати до неї.

"Повернення додому"

В 2018 року Хайді Бергман працює соціальним працівником у Центрі підтримки "Повернення додому", допомагає колишнім військовослужбовцям впоратися з ПТСР і повернутися до нормального цивільного життя. Чотири роки потому Бергман трудиться в кафе офіціанткою і абсолютно нічого не пам'ятає про попереднє місце роботи. Після того, як чиновник з Міністерства оборони США цікавиться, чому вона покинула "Повернення додому", Бергман розуміє, що її ввели в оману щодо істинної мети даної програми.

"Надзвичайно англійська скандал"

У центрі сюжету - скандал за участю лідера Ліберальної партії Великої Британії, політика Джеремі Торпа, разом з високопоставленими спільниками звинуваченого в змові з метою вбивства його колишнього коханого, конюха Нормана Скотта. Незважаючи на те, що журі присяжних винесло Торпу виправдувальний вирок, скандал поклав край його політичній кар'єрі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Business standard

У видання теж є свій список серіалів, які обов'язкові до перегляду на карантині.

"Паперовий будинок"

Серіал знятий у жанрі фільму-пограбування. Дія розгортається навколо групи авантюристів на чолі з Професором, що планують пограбування Іспанського королівського монетного двору.

"Панчаят"

Молодий хлопець нещодавно закінчив коледж і почав вільне життя. Йому доводиться задуматися над професією, за допомогою якої він зможе заробляти. Хлопець примудряється влаштуватися в невеликому селі в офіс, що знаходиться десь на околиці Уттар Прадеш. Там далеко-далеко на кордоні штату молода людина буде працювати секретарем панчаята. Неприємна і дуже складна робота, яка розкриє головного героя з абсолютно нового боку.

"Босх"

Сюжет серіалу розгортається навколо детектива забійного відділу поліції Лос-Анджелеса Гаррі Босха, який зосереджений на розслідуванні, яке вважає справою всього свого життя, що не заважає йому бути одним з найефективніших детективів міста. У нього є дочка, колишня дружина, будинок з відмінним виглядом, і важкий характер.

"Асур: Пізнай свою темну сторону"

Гостросюжетний кримінальний трилер, що розповідає глядачам про події, що відбуваються в злочинному світі. Вони зіштовхують між собою два абсолютно несхожих один на одного світи, які несподівано переплітаються і починають шукати точки дотику. Хто б міг подумати, що містицизм міфології і судова наука можуть мати один з одним щось спільне.

"Чим ми зайняті в тіні"

Група молодих людей, озброївшись камерами та іншою технікою, займається зйомкою документального кіно. Ця робота може зробити прорив у жанрі, проте хлопцям день у день доводиться стикатися з по-справжньому дивними подіями! А на що вони розраховували, раз бралися знімати документалку про вампірів?

Читайте також: П'ять найочікуваніших серіалів травня

Якщо раптом ви вже бачили ці серіали чи шукаєте щось інше, у нас є добірка фільмів, які варто подивитися під час карантину.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі