Зірку серіалу "Відчайдушні домогосподарки" засудили до тюремного ув'язнення за шахрайство

Поділитися
Зірку серіалу "Відчайдушні домогосподарки" засудили до тюремного ув'язнення за шахрайство Фелісті Гаффман дала хабар за вступ дочки © Википедия
Фелісіті Гаффман повинна провести під арештом 14 діб.

Зірку серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Фелісіті Гаффман засудили до 14 діб тюремного ув'язнення. Вона зізналася, що дала хабар за підтасовку вступних іспитів доньки, повідомляє ВВС.

Крім того, Гаффман проведе 250 годин на громадських роботах і заплатить 30 тисяч доларів штрафу. Актриса заплатила 15 тисяч доларів за підтасовку результатів іспитів.

"Немає ніяких виправдань моїм діям. Я хотіла б ще раз вибачитися перед своєю донькою, чоловіком, сім'єю і всієї освітнім співтовариством за те, що я зробила. Особливо я хочу вибачитися перед студентами, які щодня наполегливо працюють, щоб поступити в коледж, і їхніми батьками, які приносять величезні жертви, щоб підтримати своїх дітей, і роблять це чесно ", - заявила Гаффман. За словами актриси, її дочка нічого не знала про хабарі.

Суддя Індіра Талвані сказала, що повірила в те, що Гаффман усвідомила свою провину, але "спроби бути хорошою мамою не виправдовує того, що вона зробила".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше повідомлялося про те, що в Києві затримали на хабарі головного податкового ревізора.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі