Знаменитий італійський дизайнер взуття помер через коронавірус

Поділитися
Знаменитий італійський дизайнер взуття помер через коронавірус Серджіо Россі помер від ускладнень, викликаних коронавірусом © Корреспондент.net
Серджіо Россі було 84 роки.

Відомий італійський дизайнер взуття Серджіо Россі помер у місті Чезена на півночі Італії. Причиною смерті 84-річного дизайнера стали ускладнення, викликані COVID-19, повідомляє Gloss.ua.

Зазначається, що наприкінці березня, за кілька днів до смерті, Россі госпіталізували після того, як тест на коронавірус дав позитивний результат. У реанімації, стан його здоров'я погіршився.

Россі заснував однойменну компанію і марку Sergio Rossi у 1968 році, яка виробляла не тільки жіноче взуття, але і сумки разом з аксесуарами. В Італії дизайнера називали королем взуття з витонченим стилем і смаком. Россі також працював з такими модними будинками, як Dolce & Gabbana, Azzedine Alaïa і Versace. А на тлі спалаху пандемії, компанія дизайнера жертвувала гроші для боротьби з коронавірусом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Станом на ранок 6 квітня у світі коронавірусом заразилися 1 274 923 осіб. Наразі найбільшим епіцентром захворювання є США за добу в країні заразилися коронавірусною інфекцією понад 25 тисяч чоловік і 1 165 померло. Загальне число заражень в країні склало 336 673.

Крім США, найбільші спалахи епідемії коронавірусу зафіксували в Іспанії (131 646 заражених), Італії (128 948 заражених) і Німеччини (100 123 заражених).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі