Знаменитості озвучать книгу про "Гаррі Поттера" для дітей на карантині

Відео
Поділитися
Знаменитості озвучать книгу про "Гаррі Поттера" для дітей на карантині Даніель Редкліфф озвучив першу главу книги про Гаррі Поттера
Щотижня главу книги про Гаррі Поттера читатиме новий герой.

Знаменитості озвучили першу книгу про "Гаррі Поттера" спеціально для дітей, які опинилися в самоізоляції через коронавірус. Про це повідомила автор JK Rowling.

Починаючи з 5 травня і до середини літа знаменитості озвучать всі 17 глав книги "Гаррі Поттер і філософський камінь". Деніел Редкліфф, актор, який зіграв улюбленого персонажа-чарівника в кінематографічних втіленнях книг, озвучив першу главу прем'єрного роману "Хлопчик, який вижив".

Стівен Фрай, Девід Бекхем, Дакота Фаннінг, Клаудія Кім, Нома Думезвені і Едді Редмейн - будуть читати різні розділи книги з темами сім'ї, дружби, мужності і подолання труднощів для сімей у всьому світі. Відео із записами знаменитостей транслюватимуть на сайті Harry Potter At Home. Аудіо-версія буде транслюватися безкоштовно на Spotify і Spotify Kids для дітей.

"Батькам, вчителям та опікунам, які працюють над розвагами для дітей та їх зацікавленістю, поки ми перебуваємо в ізоляції, може знадобитися трохи магії", - сказала Роулінг, запустивши цей сайт минулого місяця.

Читайте також: Перше видання "Гаррі Поттера" продали за 34 тисячі доларів

Серія з семи книг "Гаррі Поттер" Роулінг є найбільш продаваною книгою в світі, і на сьогоднішній день продано більше 500 мільйонів примірників. Перший роман, опублікований в 1997 році, є бестселером серії, продано більше 120 мільйонів примірників.

Детальніше про те, як технології не тільки розважають, але й допомагають у виборах і військовій розвідці, і до чого тут Гаррі Поттер, читайте в статті Георгія Почепцова "Невипадкові випадковості" на сайті ZN.UA.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі