«АрселорМіттал Кривий Ріг» планує вивести з експлуатації мартени достроково

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
«АрселорМіттал Кривий Ріг» планує вивести з експлуатації мартени достроково - вже до кінця 2011 року, а не 2013, як передбачалося. Про це в ексклюзивному інтерв'ю «Дзеркалу тижня» заявив новий генеральний директор комбінату Рінат Старков.
«АрселорМіттал Кривий Ріг» планує вивести з експлуатації мартени достроково - вже до кінця 2011 року, а не 2013, як передбачалося. Про це в ексклюзивному інтерв'ю «Дзеркалу тижня» заявив новий генеральний директор комбінату Рінат Старков.За його словами, у програмі розвитку «АрселорМіттал Кривий Ріг» у порівнянні з минулим роком робить непоганий крок вперед. Зокрема, на 2011 рік передбачено будівництво машини безперервного лиття заготовок. Крім того, за словами Рінат Старков, «АрселорМіттал Кривий Ріг» буде розвивати існуючі потужності - як з надземного, так і з підземного видобутку. «Що стосується окислених руд, то, швидше за все, цей проект здійснюватиметься як спільний, із залученням інвесторів — передусім українських. Вважаю, без них він узагалі неможливий, - зазначив він. -Проте все це залишиться на рівні прожектів, поки держава не визначиться — що вона хоче робити з окисленими рудами? Як на мене, то національним інтересам України відповідав би якнайшвидший початок переробки окислених руд, які у Кривбасі вже просто нікуди складати". Докладніше читайте в інтерв'ю Ігоря Маскалевича з Рінатом Старковим у свіжому номері «ДТ».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі