Депутати спростили фінансову реструктуризацію

Поділитися
Депутати спростили фінансову реструктуризацію
За законопроект проголосували 300 народних обранців.

Верховна Рада прийняла у другому читанні законопроект №1070, яким вносяться зміни до законів України щодо процедури проведення фінансової реструктуризації. За проект закону у другому читанні проголосували 300 народних депутатів.

"Ми пропонуємо, з одного боку, продовжити дію закону, з іншого боку, ми пропонуємо внести певні зміни до процедури фінансової реструктуризації, які б дозволили поліпшити цю процедуру, зробити її більш простий і розширити можливості для застосування процедури фінансової реструктуризації", - зазначив голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Згідно з пояснювальною запискою, метою законопроекту є розширення застосування банками положень Закону "Про фінансової реструктуризації".

Документ також передбачає можливість проведення спільної процедури фінансової реструктуризації для кількох боржників, які є пов'язаними особами, але мають різних кредиторів, і продовжує дію закону "Про фінансової реструктуризації" ще на три роки.

Читайте також: Верховна Рада ввела в Україні контрактну держслужбу

Раніше повідомлялося, що скоро фізичні особи, у яких є проблемні іпотечні кредити у валюті, можуть реструктуризувати ттакий кредит, а також відновити свою платоспроможність.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі