Держархбудінспекція: "ДАБІ — не каса"

Поділитися
Держархбудінспекція: "ДАБІ —  не каса" © Сайт Сайт Служи безпеки України
Представник інспекції попросила представників бізнесу не приходити з хабарами.

Перший заступник голови в Державної архітектурно-будівельної інспекції України Олена Костенко звернулась до представників бізнесу, не розцінювати ДАБІ як касу та не шукати корупційних шляхів "вирішення питань". За її словами, щоб отримати дозвільні документи, треба лише дотримуватись закону.

Про це чиновниця повідомила у своєму дописі в Facebook. У повідомленні Костенко зазначила, що інспекція готова співпрацювати з представниками бізнесу без хабарів.

"Доручила територіальним підрозділам не допускати відмови у видачі дозвільних документів з підстав не передбачених законом. Інспектор не має права давати свої суб'єктивні оцінки та затягувати процес видачі дозволу на виконання будівельних робіт. Але представники ринку також повинні розуміти свою роль в процесі змін. В чергове звертаюся до бізнесу більше не розцінювати ДАБІ як касу та не шукати корупційних шляхів "вирішення питань". Варто лише якісно підготувати пакет документів та дотримуватися всіх вимог законодавства. Запевняю, що цього буде достатньо!" - заявила Олена Костенко.

Раніше повідомлялось, що начальника управління Держрезерву спіймали на хабарі у 40 тисяч доларів. Посадовець брав гроші з підлеглих за "незвільнення".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі