ДПС збільшив реєстр великих платників податків

Поділитися
ДПС збільшив реєстр великих платників податків © sfs.gov.ua
Список великих платників податків виріс на 187 підприємств.

Державна податкова служба затвердила Реєстр великих платників податків на 2020 рік. Наказ №98 підписаний 26 вересня. Про це повідомляє Офіс великих платників податків ДПС.

В 2020 році кількість великих платників складе 1660, що на 187 або на 12% більше порівняно з попереднім роком.

У податковій нагадали, що в переліку великих платників включаються ті, у кого обсяг доходу від усіх видів діяльності за останні чотири послідовні податкові (звітні) квартали перевищив 50 млн євро, або загальна сума податків, зборів і платежів, сплачених до Державного бюджету України за такий же період перевищила 1 млн євро (з них податкових платежів не менше 500 000 євро).

Повідомлялося, що Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби опублікував ТОП-100 найбільших компаній Офісу, які перерахували до зведеного бюджету 291,7 млрд грн, тобто на 14 % більше в порівнянні з торішніми показниками.

Докладно про зміни, які чекають на податкову систему читайте у статті Данила Гетманцева, голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики, "Податки: про тактику, стратегію і порядності".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі