Фонд держмайна дав старт малій приватизації через ProZorro

Поділитися
Фонд держмайна дав старт малій приватизації через ProZorro До продажу готують 716 об'єктів.
Перші аукціони можуть відбутися вже восени.

Фонд державного майна дав старт малій приватизації через систему ProZorro. Про це повідомив сьогодні, 24 липня, в. о. голови Фонду державного майна Віталій Трубаров на сторінці Facebook.

За його словами, на сьогодні уже підписані договори з 18 авторизованими операторами електронної торгової системи ProZorro для продажу об'єктів малої приватизації. Перший аукціон може відбутися вже у вересні.

"Зараз в систему додаються всі 716 об'єктів, які заплановано до продажу в 2018 році, і 27-31 липня будуть перші оголошення про продаж. Це фактичний старт малої приватизації", - зазначив він.

Трубаров також додав, що до малої приватизації належать державні об'єкти балансовою вартістю до 250 млн гривень. Всі вони будуть продаватися виключно на електронних аукціонах.

Нагадаємо, раніше Кабмін анонсував запуск електронних земельних торгів через ProZorro з 1 вересня 2018 року. Державне підприємство "Сетам" приєднається до Prozorro.Продажі в процесі реалізації всіх активів, у тому числі підприємств малої приватизації.

Як повідомлялося, в січні Фонд державного майна України (ФДМУ) затвердив список об'єктів малої приватизації, які в поточному році підлягають продажу.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі