Фонд держмайна має намір продати близько 450 об'єктів у 2016 році

Поділитися
Фонд держмайна має намір продати близько 450 об'єктів у 2016 році Зокрема, будуть виставлені на продаж ПАТ "Одеський припортовий завод", ПАТ "Київенерго", ПАТ "Шахта імені О. Ф. Засядька", ПАТ "Азовмаш" © news.dtkt.ua
ФДМ планує виставити на продаж 20 великих, 50 середніх і близько 380 малих підприємств.

Фонд державного майна (ФДМ) України планує виставити на продаж близько 450 об'єктів в 2016 році, зокрема, ПАТ "Одеський припортовий завод", ПАТ "Київенерго", ПАТ "Шахта імені О. Ф. Засядька", ПАТ "Азовмаш", повідомляє прес-служба ФДМ.

"У 2016 році Фонд держмайна планує виставити на продаж близько 450 об'єктів приватизації. З них 20 - це великі підприємства, 50 - середні компанії і близько 380 - об'єкти малої приватизації", - йдеться в повідомленні ФДМ.

Наголошується, що ФДМ буде використовувати всі можливі способи продажу: аукціони з умовами і без умов на підвищення ціни і голландського типу, а також продаж на фондовій біржі.

Читайте також: Демчишин нарешті передав Фонду держмайна акції "Центренерго" для приватизації

Нагадаємо, у прийнятому Верховною Радою законі "Про державний бюджет на 2016 рік" закладені доходи уряду від приватизації державного майна на суму 17,1 млрд грн (близько 700 млн доларів).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі