Глава АМКУ Терентьєв показав свою декларацію

Поділитися
Глава АМКУ Терентьєв показав свою декларацію © kmu.gov.ua
У цілому Юрій Терентьєв задекларував понад 3 млн грн до

Керівник Антимонопольного комітету Юрій Терентьєв задекларував за 2019 рік 3 млн 409 тис. 560 грн. доходу. При цьому, згідно з декларацією, зарплата Терентьєва склала 649 тис. 718 грн. Ще 1 млн 533 тис. 48 грн - це банківські відсотки та бонуси.

Також у декларації зазначено, що від відчуження нерухомого майна Терентьєв отримав 1 млн 226 тис. 794 грн. Його дружина за минулий рік задекларувала 1 млн 750 тис. 892 грн.

На банківських рахунках глави АМКУ, згідно з декларацією, зберігається 5 млн 237 тис. 772 грн і 486 тис. 113 доларів. Готівкою в Терентьєва є 1 млн грн і 25 тис. грн. У його дружини в банках зберігаються 485 тис. 140 грн, 563 тис. 34 долара і 8 тис. 544 євро. Готівкою у дружини Терентьєва є 12 500 тис. доларів.

Також глава АМКУ є власником квартири в Києві, площа якої становить 155,6 кв. м. Його дружина володіє квартирою в Києві площею 103,8 кв. м.

У декларації також зазначено, що у Терентьєва є авто Jaguar XF 2012 року випуску, а у його дружини – Jaguar XJ 2013 року випуску.

Крім того, він вказав у декларації годинник IWC і картину М. Глущенко, а дружина – двоє годинників (Chanel і Cartier), а також чотири одиниці ювелірних виробів.

Читайте також: На Миколаївщині для прийому заражених коронавірусом виставили вуличні палатки

Нагадаємо, Верховна Рада проголосувала за призначення Юрія Терентьєва главою Антимонопольного комітету ще в 2015 році.

У своїй статті для ZN.UA Зоя Борисенко зазначила, що у голови АМКУ Юрія Терентьєва до призначення на цю посаду не було відповідного досвіду. За її словами, насправді у Терентьєва було лише приблизне уявлення про справу, якою доведеться займатися. На заклик керівництва країни проводити в Комітеті реформу одразу ж почав руйнувати систему його територіальних відділень (ТО).

Детальніше про те, чому глава АМКУ Юрій Терентьєв наполегливо продовжує руйнувати власне відомство і якими будуть наслідки читайте у статті Зої Борисенко "Монополія на антимонополію".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі