Глава "Нафтогазу" дивується рішенням влади в регіонах включити опалення в теплу погоду

Поділитися
Глава "Нафтогазу" дивується рішенням влади в регіонах включити опалення в теплу погоду © naftogaz.com
Достроково опалення включено в 17 областях країни.

Глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв дивується щодо рішень ряду місцевих влад почати опалювальний сезон, незважаючи на теплу погоду. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Читаю переможні реляції про дострокове підключення опалення в 17 областях України. І хочу висловити свою думку з цього приводу. Люди, що прийняли таке рішення, місцева влада, точно розуміє, що вона роблять. Питання, як швидко зрозуміють споживачі, що весь цей "бенкет" буде за їхній рахунок? Кожен додатковий день роботи батареї при +17 за вікном є банальним витягуванням коштів з їхніх кишень", - написав він.

Згідно з діючими нормативами, підключення житлових будинків до опалення починається після зниження середньодобової температури повітря нижче за позначку в +8 градусів за Цельсієм, і утримання її на такому рівні протягом не менше трьох днів.

Раніше повідомлялося, що влада Києва планувала розпочати опалювальний сезон з 30 вересня, керуючись відповідними заявками установ.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі