Інвестфонд з ОАЕ зацікавився Центренерго і ОГХК

Поділитися
Інвестфонд з ОАЕ зацікавився Центренерго і ОГХК © centrenergo.com
МЗС і ФДМУ провели зустріч з представниками інвестфонду.

Процес великої приватизації активізувався й, велика ймовірність, буде конкурентним. Так інвестиційний фонд Mubadala (ОАЕ) зацікавлений у семи українських підприємствах, серед яких Об'єднана гірничо-хімічна компанія (ОГХК), Центренерго і кілька обленерго. Про це повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.

МЗС і Фонд державного майна України (ФДМ) провели установчу зустріч з представниками Mubadala і обговорили його участь у великій приватизації.

За умови відкриття кордонів між Україною та ОАЕ, вже в липні може відбутися візит в Україну комісії фонду, яка зможе побачити і оцінити привабливість об'єктів, зазначають у повідомленні.

"Хороший сигнал, що потужні світові гравці бачать великий потенціал України, і хочуть інвестувати. Крім того, участь великих інвестиційних фондів робить процес великої приватизації більш конкурентним ", - заявив за підсумками зустрічі міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Читайте також: Україна почала транспортування нафти в Білорусь

Повідомлялося, що приватизація "Центренерго" запланована на другий квартал 2021 року. При цьому Фонд держмайна оцінює чистий збиток держкомпанії за 2019 рік на рівні більше 2 млрд грн.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі