Кабмін купить 500 квартир для учасників АТО, Майдана і переселенців

Поділитися
Кабмін купить 500 квартир для учасників АТО, Майдана і переселенців Купівля кожної квартири обійдеться в середньому по мільйону гривень © Днепр Час
Учасники отримають "живі гроші" на придбання житла.

Кабінет Міністрів України на засіданні в середу, 12 червня, прийняв рішення про перерозподіл коштів на придбання близько 500 квартир для учасників АТО і ООС, переселенців і майданівців, а також для сімей загиблих воїнів. Про це інформує урядовий портал.

Наголошується, що зазначені категорії отримають живі гроші на купівлю житла.

"Раніше кошти спрямовувалися будівельникам, будували там, де була земля, і люди отримували квартири іноді в інших населених пунктах. Зараз гроші видають безпосередньо людям", - сказав Володимир Гройсман. - Гроші ходять за людиною".

Зокрема, 25 мільйонів гривень виділено на купівлю 24 квартир для переселенців-учасників АТО, 200 мільйонів гривень - на 165 квартир для учасників бойових дій на території інших держав, 305 мільйонів гривень - на 279 квартир для загиблих в АТО і осіб, які стали інвалідами внаслідок бойових дій, а також 24 мільйони гривень – на житло для учасників Революції гідності, які отримали інвалідність.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський пообіцяв придбати житло для сім'ї загиблого шахтаря на шахті "Лісова". Однак раніше президента це зробив "Прямий канал".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі