Кабмін має намір залучити $ 350 млн позики МБРР

Поділитися
Кабмін має намір залучити $ 350 млн позики МБРР © НБУ / Flickr
Гроші потрібні на інвестпроект "Перша позика на політику розвитку в сфері економічного відновлення".

Кабінет міністрів України вважає за доцільне залучити кредитні кошти від Міжнародного банку реконструкції та розвитку (МБРР) для реалізації проекту "Перша позика на політику розвитку в сфері економічного відновлення" у розмірі $ 350 млн. Про це йдеться в розпорядженні уряду №570 від 25 травня.

"Визнати доцільним залучення позики від Міжнародного банку реконструкції та розвитку для реалізації системного проекту "Перша позика на політику розвитку в сфері економічного відновлення" у розмірі 350 млн. доларів США", - йдеться в розпорядженні.

У зв'язку з чим, Кабмін схвалив проект листа уряду України до Світового банку стосовно політики розвитку.

Читайте також: Мінсоцполітики не використало понад 140 млн доларів кредиту Світового банку

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський уповноважив міністра фінансів Сергія Марченка та міністра охорони здоров'я Максима Степанова підписати кредитні угоди з Міжнародним банком реконструкції та розвитку (МБРР) на загальну суму $ 285 млн.

Раніше повідомлялося про те, що США виділять Україні на боротьбу з коронавірусом 1,2 млн доларів. Ще 70 млн доларів нададуть Україні міжнародні донори - ООН, ЮНІСЕФ та ПРООН. Також Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) погодився надати Україні кредит в обсязі 40 млн євро для швидкого реагування та проведення необхідних заходів з подолання коронавірусу в Україні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі