Київ закупить 50 нових вагонів метро

Поділитися
Київ закупить 50 нових вагонів метро Протягом двох років добудують метро на Виноградар
У КМДА озвучили плани щодо подальшого розвитку метрополітену.

Мер Києва Віталій Кличко заявив про наміри закупити 50 вагонів метро. Про це мер розповів, вітаючи колектив метрополітену з 59-ю річницею заснування підприємства, повідомляє прес-центр КМДА.

За словами Кличка, нещодавно Київрада підтримала таке рішення.

"Складно уявити, як би жила наша столиця без метрополітену. Адже кожен день ви забезпечуєте перевезення 1,5 млн пасажирів. І наше з вами завдання-зробити так, щоб кожна поїздка для кожного пасажира була комфортною і швидкою", - зазначив Кличко.

Віталій Кличко зазначив, що столична влада поставила перед собою завдання протягом 2 років ввести в експлуатацію дві нові станції метро на Виноградар - "Мостицька" і "Проспект Правди".

"Я був там вчора і перевіряв, як йде будівництво. Столичний метрополітен повинен і далі розвиватися, повинні будуватися нові станції. І метро на Виноградар очікують багато киян, які живуть на житловому масиві", - розповів мер.

Раніше повідомлялося про те, що Кабмін схвалив залучення 450 мільйонів євро кредиту від Європейського інвестиційного банку на розвиток доріг в Україні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі