Коболєв залишається головою "Нафтогазу"

Поділитися
Коболєв залишається головою "Нафтогазу" Контракт із Коболєвим продовжили на чотири роки © Facebook/Нафтогаз України
Спостережна рада НАКу продовжила контракт із ним ще на чотири роки.

Спостережна рада НАК "Нафтогаз України" продовжила на чотири роки контракт із головою правління Андрієм Коболєвим, повідомляють "Українські новини" із посиланням на наявні в розпорядженні редакції документи.

Відповідне рішення прийнято на засіданні Наглядової ради у понеділок, 16 березня.

"Продовжити термін повноважень і термін дії контракту голови правління Компанії Коболєва А. В. на чотири роки, за умови, що голова правління забезпечить виконання всіх рішень наглядової ради відповідно до вимог його контракту", - йдеться у витязі з протоколу засідання.

Документ направлений на розгляд Кабінету міністрів України. Нагадаємо, чинний річний контракт із головою НАКу закінчується 22 березня.

Українські новини

Українські новини

Питання можливої зміни керівництва НАК "Нафтогаз України" супроводжувався скандалом з високими преміями топ-менеджменту компанії. Як писало ZN.UA, у 2018 році співробітникам "Нафтогазу" виплатили премії в розмірі $ 20,7 млн за перемогу в Стокгольмському арбітражному суді в суперечці з "Газпромом" за транзитним контрактом.

У 2019-му топ-менеджмент "Нафтогазу" повинен був отримати премію в розмірі 1% від виплачених "Газпромом" майже $ 3 млрд.

Голова правління компанії Андрій Коболєв отримав 207 млн грн ($ 7,9 млн). Після отримання премії Коболєв пообіцяв всі зароблені в 2019 році гроші віддавати на благодійність.

Докладніше про премії топ-менеджменту "Нафтогазу" читайте в статті Ігоря Маскалевича "Чекаємо на танки Коболєва" для ZN.UA.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі