Лоукост Ryanair скасовує польоти з Києва до Німеччини та Швеції

Поділитися
Лоукост Ryanair скасовує польоти з Києва до Німеччини та Швеції Лоукост змінює графік у літньому розкладі на 2020 рік © depositphotos / vverve
Авіаперевізник змушений закрити бази в Скавсті і Нюрнберзі.

Ryanair з набранням чинності наприкінці березня 2020 року літнього розкладу польотів припинить літати з Києва в аеропорт Скавста в 100 км від Стокгольма і в Нюрнберг, про що свідчить оновлена інформація в системі бронювання лоу-коста.

У прес-службі Ryanair причиною скорочення авіарейсів назвали закриття баз в Скавсті і Нюрнберзі через затримку з поставкою літаків Boeing 737 MAX. Таким чином флот авіакомпанії буде складатися в 2020 році з 10 літаків у літньому розкладі замість запланованих раніше 20.

Також Ryanair знизив прогноз кількості перевезених пасажирів на 2021 фінансовий рік, який почнеться 1 квітня 2020 року і триватиме до 31 березня 2021 року, з 157 млн 156 млн пасажирів.

"Ми шкодуємо про закриття цих двох баз і незначних скорочень провізних ємностей на інших базах, що повністю пов'язано з подальшими затримками поставок наших Boeing 737 MAX. Ми продовжуємо працювати з Boeing, нашим персоналом, профспілками і аеропортами, щоб мінімізувати скорочення провізних ємностей і числа робочих місць", - заявив головний виконавчий директор Ryanair Едді Вілсон.

Ryanair замовила у Boeing 135 літаків в спеціальній модифікації 737 MAX 200, створеної на базі 737 MAX 8. Замість стандартних 189 крісел літак вміщає 197 місць. Для того, щоб відповідати вимогам часу евакуації, в даній моделі були встановлені додаткові евакуаційні виходи за крилом.

У літньому розкладі 2020 року прямі рейси з київського аеропорту Жуляни в Нюрнберг планує виконувати Wizz Air. У лоу-коста в систему бронювання перельоти внесено по вівторках і суботах. Рейси з аеропорту Бориспіль в основний аеропорт Стокгольм Арланда (розташований в 40 км від міста) внесені в літній розклад МАУ. Авіаперевізник планує обслуговувати цей напрямок щодня.

Раніше повідомлялося про те що, авіакомпанія Ryanair починаючи з листопада 2019 року планує додати другу денну частоту на п'ятничному рейсі Київ-Варшава.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі