Милованов популярно пояснив що він думає про супротивників співпраці з МВФ

Поділитися
Милованов популярно пояснив що він думає про супротивників співпраці з МВФ Милованов вважає, що є люди, які недооцінюють місію МВФ в Україні
Міністр вважає, що Україні необхідна співпраця з Міжнародним валютним фондом

Всіх "не-економістів, хто пропонує послати МВФ", міністр економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов вважає недалекоглядними і просто безвідповідальними.

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов вважає, що Україні необхідно вести співпрацю з Міжнародним валютним фондом в тому числі через ризик економічної кризи та збільшення довіри до української економіки з боку інвесторів.

Про це міністр написав у Facebook

"Всі економічні експерти і інвестори кажуть, що програма з МВФ потрібна. Але одночасно багато не-економістів пропонують "послати" МВФ. На мою думку, відсутність програми призведе до економічної кризи. А пропозиції "послати" МВФ є безвідповідальними, або робляться тими, хто не розібрався в суті ролі МВФ для України.

Насправді, питання з МВФ не про гроші. А про довіру до економіки України. МВФ - такий собі маркер довіри. Є підтримка МВФ - є довіра внутрішніх та міжнародних інвесторів до стану української економіки..Вже, як наслідок - інвестиції та міжнародна торгівля."

За словами міністра, великі інвестори орієнтуються на позицію МВФ під час оцінювання стану економіки.

Якщо немає програми фонду, тоді інвестори співпрацюватимуть на гірших для України умовах.

Милованов підсумував, що для України, після підтвердження програми МВФ на робочому рівні, важливо залучати інвесторів, зокрема для збільшення робочих місць та зростання рівня заробітної плати.

Кумедно, що першим, хто "послав" МВФ був кіношний персонаж нинішнього президента Зеленського - "президент Голобородько". Про те, що реальність зовсім не збігається з кіно, команда Зеленського, схоже, переконалася дуже швидко. Та ще й доводиться декого переконувати, що це не новини України, а кадри з фільму.

Місія МВФ на чолі з Роном ван Роденом працювала в Україні з 14 листопада до 22 листопада. При цьому всі візити місії МВФ до Київа весь час супроводжуються подіями і висловами з ряду геть.

Місію свідомо намагаються переконати, що в Україні – хаос. І робить це одна людина виключно у своїх інтересах. Докладніше читайте у матеріалі Юлії Самаєвої "Велика гра і маленька помста" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі