Мінфін України дійсно планує випустити нові євробонди – Маркарова

Поділитися
Мінфін України дійсно планує випустити нові євробонди – Маркарова Маркарова зазначила, що протягом чотирьох днів делегація МФУ буде консультуватися з інвесторами
На цей раз державні облігації будуть випускатися в євро, термін їх погашення складе сім років.

Міністерство фінансів України дійсно має намір найближчим часом випустити семирічні євробонди, заявила міністр фінансів України Оксана Маркарова, 10 червня написавши про це на своїй сторінці у Facebook.

"Ми з Аллою Данильчук, жіноча частина нашої TeamUkraine, теж йдемо, вірніше летимо на зустріч з інвесторами, де разом із Юрієм Буцою, Максимом Нефьодовим, Наталією Волконською, Поліною Яровою поговоримо про нові 7-річні євробонди", – повідомила Маркарова.

На цей раз державні облігації будуть випускатися у євро, термін їхнього погашення складе сім років. Делегація Мінфіну буде протягом чотирьох днів консультуватися з інвесторами у чотирьох містах Європи – Лондоні, Франкфурті, Мюнхені та Мілані.

Повідомлялося, що єврооблігації України за підсумками 22 травня подешевшали на 0,1-1% залежно від терміну погашення, а прибутковість зросла на 0,1-0,15 процентного пункту. Учасники ринку називають основними причинами негативної динаміки на ринку озвучені в середу новини про можливе дострокове згортання через розпуску Ради і відставки уряду місії Міжнародного валютного фонду (МВФ), яка 21 травня розпочала роботу в Києві щодо оцінки програми stand by. Представництво МВФ в Україні повідомило, що експерти Фонду продовжують роботу, однак більш детального офіційного коментаря так і не було.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі