Місія МВФ прибуде в Україну 10 вересня — Гончарук

Поділитися
Місія МВФ прибуде в Україну 10 вересня — Гончарук Новий уряд планує обговорити програму кредитування з МВФ на 3-4 роки © economics.unian.info
Місія МВФ працюватиме в Україні з 10 по 24 вересня.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив про те, що місія МВФ працюватиме в Україні з 10 по 24 вересня.

Виступаючи з трибуни парламенту перед своїм призначенням, Гончарук заявив, що Україні потрібна нова програма з МВФ на 3-4 роки. За його словами, основою для поліпшення інвестиційного іміджу України має стати співпраця з міжнародними організаціями. Він також заявив, що буде домагатися зниження облікової ставки НБУ, щоб здешевити кредити.

Відзначимо, президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з заступником директора-розпорядника Міжнародного валютного фонду Девідом Ліптоном в Торонто заявив, що співпраця з МВФ залишається пріоритетом для української влади.

Раніше в Нацбанку повідомили, що Україна зможе виплатити боргові запозичення в цьому році без кредитів МВФ. У цілому в 2019 році країна повинна виплатити за боргами 418 млрд грн (близько $ 16 млрд).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі