МВФ закликає до більш глибоких структурних реформ в Україні

Поділитися
МВФ закликає до більш глибоких структурних реформ в Україні Лагард нагадала про корупцію, але змовчала про ціни на газ © economics.unian.info
Директор-розпорядник МВФ назвала умови для співпраці з фондом.

Керуючий директор Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард в суботу закликала Україну реалізовувати більш глибокі структурні реформи, необхідні для досягнення сильнішого економічного зростання. Про це директор-розпорядник МВФ заявила після зустрічі з кандидатом у президенти, лідером Батьківщини Юлією Тимошенко в кулуарах у Мюнхені.

"Я наголосила на необхідності для України зберегти успіхи, досягнуті у відновленні макроекономічної стабільності, а також продовжити більш глибокі структурні реформи, необхідні для досягнення стійкого економічного зростання і підвищення рівня життя людей", – заявила Лагард.

За словами голови МВФ, розмова була присвячена останнім економічним подіям в Україні та необхідності подальшої реалізації програми реформ у рамках меморандуму з фондом, включаючи боротьбу з корупцією.

Раніше лідер "Батьківщини" анонсувала плани про переговори з МВФ щодо цін на газ, щоб "не втрачати час після виборів".

Раніше в МВФ назвали перелік реформ, необхідних для виконання в Україні - це земельна реформа, приватизація держпідприємств, анулювання контролю цін на газ, реформа податкової та митної служб.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі