На Луганщині мешканці трьох міст залишилися без води

Поділитися
На Луганщині мешканці трьох міст залишилися без води У Лисичанську організували підвіз питної води
80 тисяч населення позбавили води через припинення постачання електроенергії на об'єкти "Лисичанскводоканал".

На Луганщині без води залишилися 80 тисяч населення центральної, південної частини міста Лисичанська, міст Новодружеська та Привілля, а також соціальної сфери. Про це повідомляє прес-служба Лисичанської міськради.

Наголошується, що у міській раді пройшло екстрене засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв'язку з припиненням постачання електричної енергії на об'єкти "Лисичанськводоканал".

За результатами обговорення, комісія зобов'язала ТОВ "Енерго СХІД", ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" виконувати вимоги ст. 6 закону України "Про питну воду та питне водопостачання" щодо безперебійного електропостачання об'єктів водоканалу.

Лисичанському міському управлінню ГУ ДСНС України в Луганській області і підприємству КАТП доручили забезпечувати підвіз питної і технічної води населенню міст Лисичанськ, Новодружеське, Привілля.

Крім того, члени комісії вирішили надіслати листа з інформацією про загрозу виникнення надзвичайної ситуації президенту Зеленському, прем'єр-міністру Гройсману, голові Луганської ОДА - військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький, а також до силових структур Луганської області.

Нагадаємо, раніше Кабмін зобов'язав "Нафтогаз" продавати газ Луганській ТЕС за зниженою ціною. Луганська ТЕС належить "ДТЕК" Ріната Ахметова. До кінця 2020 року "Укренерго" планує завершити будівництво підстанції "Кременська" в Луганській області, що покращить енергопостачання регіону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі