Обіцяний маршрут Львів-Берлін з пересадкою в Перемишлі запускається з 15 грудня

Поділитися
Обіцяний маршрут Львів-Берлін з пересадкою в Перемишлі запускається з 15 грудня Маршрут обіцяє бути найпопулярнішим у цьому напрямку © https://www.google.com.ua
Зараз найбільше пасажирів подорожує за кордон до сусідньої Польщі

Обіцяний минулого місяця пересадочний маршрут Львів-Берлін з пересадкою в польському Перемишлі УЗ запускає 15 грудня. Повністю узгоджені ціни і розклад,

Укрзалізниця та Польська залізниця запускають новий міжнародний пересадковий маршрут Львів - Берлін.Про це повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов.

За його словами, наразі спостерігається неабияка популярність поїздів до країн Європи. "Разом з польськими колегами ми дійшли згоди організувати так званий пересадковий маршрут Львів - Берлін. Тож українці зможуть лише з однією зручною пересадкою подорожувати до Німеччини, та очікуємо на туристів з цієї країни. Ця подорож займе трохи більше 18 годин", - зазначив Євген Кравцов.

Тож починаючи з середини грудня пасажири, які подорожують до Німеччини, зможуть скористатися поїздом № 89/90 Львів - Перемишль та на кінцевій станції здійснити зручну пересадку на поїзд № ЕС/EN 456/457 Перемишль - Берлін.

Так, зі Львова поїзд № 89 вирушатиме о 16:20 та прибуває до Перемишля о 18:19, потім - пересадка на поїзд № ЕС/EN 456 Перемишль - Берлін, який відправляється з Перемишля о 19:57 та прибуває до Берліна о 09:48.

У зворотному сполученні поїзд № ЕС/EN 457 Берлін - Перемишль вирушатиме з Берліна о 18:43 та прибуватиме до Перемишля о 08:38. Після цього - пересадка на поїзд № 90 Перемишль - Львів, відправлення з Перемишля о 10:18, прибуття до Львова о 13:45.

Поїзд № ЕС/EN 456/457 Перемишль - Берлін також зупинятиметься в Кракові, Катовіце, Ополе, Вроцлаві та Франкфурті-на-Одері.

За 10 місяців 2019 року до країн Європи Укрзалізниця перевезла майже 479 тис. пасажирів, що на 55,6 тис. пасажирів більше, ніж за відповідний період минулого року. У зворотному напрямку з країн Європи в Україну поїздами подорожували 323,5 тис. пасажирів - на 61,8 тис. більше порівняно з 2018 роком. Як і торік, наразі найбільше пасажирів подорожує за кордон до сусідньої Польщі - поїздами № 705 та № 715 Київ - Перемишль. Ці поїзди є найбільш популярнішими і у зворотному напрямку.

Кабінет міністрів виключив зі списку стратегічних підприємств 39 об'єктів, однак вніс у нього "Укрзалізницю", Науково-дослідний та конструкторсько-технологічний інститут трубної промисловості ім. Я.Осади, Національну суспільну телерадіокомпанію України (НСТУ), а також Центральне підприємство по поводженню з радіоактивними відходами, повідомило Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства.

Таке рішення покликане актуалізувати діючий перелік стратегічних підприємств та посилити контроль за ефективним використанням і збереженням їх майна.

Як зазначили в Мінекономрозвитку, до діючого переліку стратегічних 321 підприємства, урядовим рішення включено підприємства оскільки:

АТ Укрзалізниця, як це підприємство входить до реєстру великих платників податків та є природним монополістом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі