Окупанти Криму схвалили продаж ще кількох санаторіїв і готелів

Поділитися
Окупанти Криму схвалили продаж ще кількох санаторіїв і готелів Окупанти півострова продовжують торгувати "віджатим" майном © Facebook/Леонид Карпов
На торги виставлять "націоналізоване" майно майже на 50 млн гривень.

Підконтрольний російським окупантам "парламент" анексованого Криму погодив відчуження та продаж на аукціоні санаторіїв і готелів у Феодосії, Чорноморському районі, Ялті та Сімферополі. Загалом планується продати два санаторії, один готель і низку об'єктів у Чорноморському районі на суму 113 мільйонів рублів (майже 48 мільйонів гривень).

Окупанти планують продати феодосійський готель "Моряк", який оцінюється у 50,2 мільйона рублів (понад 21 мільйон гривень), ялтинський санаторій "Сосняк" вартістю 37,2 мільйонів рублів (майже 16 мільйонів гривень), кореїзький санаторій "Волга" вартістю 26,1 мільйонів рублів (близько 11 мільйонів гривень).

Крім того, виставлені на продаж об'єкти в Чорноморському районі оцінили у 6,7 мільйонів рублів (майже 3 мільйони гривень), а в Сімферополі – у 5,2 мільйонів рублів (близько 2 мільйонів гривень), пише "Кримінформ". Які саме об'єкти виставлені на продаж у Сімферополі та Чорноморському районі, не уточнюється.

Нагадаємо, 25 листопада "міністерство майна й земельних відносин" Криму виставило на продаж "націоналізований" після анексії півострова завод шампанських вин "Новий світ". У лот увійшли дев'ять земельних ділянок загальною площею понад 93,5 тисяч кв. м і загальна площа розташованих на них будівель – майже 60 тисяч кв. м.

Підприємство було продано практично за стартовою вартістю в 1,496 мільярд рублів - за 1,550 мільярд рублів (близько 26 мільйонів доларів) компанії давнього друга і бізнес-партнера президента РФ Володимира Путіна Юрія Ковальчука.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі