Посол Росії прогнозує нову угоду щодо газу з Україною в грудні

Поділитися
© wallpapers.eu.com
Посол Росії в Україні Михайло Зурабов прогнозує, що нові домовленості між РФ і Україною в газовій сфері будуть закріплені на міжурядовому рівні.

«Швидше за все, це буде міжурядова угода. Вона, найімовірніше, буде відповідним чином легітимізуватися і відповідним чином схвалюватися», - сказав він журналістам у неділю, 4 грудня, в Києві.

Посол зазначив, що Росія і Україна розраховують на те, що в грудні можна буде підписати все те, що має надалі регулювати відносини двох країн в енергетичній сфері та в питаннях газового співробітництва.

На його думку, якщо може бути якийсь збій у цих переговорах, то він може нести технічний характер.

«Якщо може виникнути збій, він може мати тільки технічний характер. Я не припускаю, що це відбудеться. Це може бути пов'язано з надзвичайно щільним графіком, оскільки потрібно узгодити багато юридичних питань і мають бути проведені відповідні внутрішні державні процедури», - додав М. Зурабов.

Він також прогнозує, що на початку наступного тижня інтенсивність контактів між парламентерами в газовій сфері зросте.

Крім цього, посол заявив, що ні за яких умов не відбудеться перебій у поставках російського газу в Європу, оскільки сторони домовилися виконувати наявні газові домовленості до укладення нових.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі