Рада відмовилася вводити мораторій на підвищення тарифів на послуги ЖКГ та цін на газ

Поділитися
Верховна Рада України відмовилася вводити мораторій на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги і цін на газ. Жоден із чотирьох поставлених законопроектів з цього питання не набрав у вівторок, 7 вересня, необхідних 226 голосів.
Верховна Рада України відмовилася вводити мораторій на підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги і цін на газ. Жоден із чотирьох поставлених законопроектів з цього питання не набрав у вівторок, 7 вересня, необхідних 226 голосів.Зокрема, депутати не підтримали законопроект, внесений лідером фракції Компартії Петром Симоненком і членом цієї ж фракції Валентином Матвєєвим. За даний документ проголосували 200 народних депутатів. Також парламент відмовився підтримати відповідну пропозицію фракції БЮТ: за законопроект Олега Ляшка проголосували 176 народних депутатів. За альтернативний законопроект депутата від НУ-НС Романа Зварича проголосували 174 парламентарія. Також парламент відмовився підтримати проект постанови, що стосується врегулювання питань у цій сфері, внесений членом фракції НУ-НС Юрієм Кармазіним: його законопроект підтримали 174 депутата. Після голосування депутати від опозиції та коаліції заблокували трибуну Ради. Спікер парламенту Володимир Литвин продовжує вести засідання. Як повідомлялося, сьогодні відкрилася чергова сесія парламенту. Депутати домовилися розглянути питання про мораторій на підвищення тарифів на послуги ЖКГ. Лідер блоку свого імені Юлія Тимошенко пізніше заявила, що опозиція буде блокувати трибуну Ради доти, поки не доб'ється розгляду своїх ініціатив на сесії.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі