Рішень щодо підвищення тарифів не було — Гончарук

Поділитися
Рішень щодо підвищення тарифів не було — Гончарук © Олексій Гончарук / facebook
Уряд не планує найближчим часом підвищувати тарифи.

Кабінет міністрів України поки не планує збільшення тарифів на опалення. Про це розповів на брифінгу після засідання Кабміну прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

"Сьогодні жодних рішень щодо підвищення тарифів не приймалося і уряд не планує найближчим часом робити так, щоб підвищилися тарифи", - сказав він.

При цьому Гончарук нагадав, що рішення про це приймає не тільки уряд і давати прогноз на майбутнє відмовився.

"По-друге коли ми підійдемо до прийняття цього рішення, дамо цьому необхідну оцінку. Я не Нострадамус. Ми прагнемо зробити так, щоб тариф не збільшувався, все для цього робимо, але це не тільки від нас залежить. Зараз я не хотів би давати відповідь на це питання. У мене його немає", – зазначив прем'єр.

Раніше тариф на опалення і гаряче водопостачання підвищувався в столиці на 22,3%. У Кабміні планують вирівняти ціни на опалення в регіонах. На сьогодні при однаковій ціні на газ, тарифи на опалення відрізняються на 30-40%.

Детальніше про нарахування комунальних тарифів у столиці читайте в статті Михайла Баранцева "Комунальні із шармом привозу" в тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі