Росію можуть прийняти до СОТ у середині грудня

Поділитися
Питання про вступ Росії у світову організацію Торгівлі, як очікується, буде винесено на міністерську сесію СОТ 15 грудня. Про це заявив у четвер, 3 листопада, заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков.

Росії, яка намагається стати членом СОТ з 1993 року, потрібна для цього згода всіх країн, що входять в організацію. Серед тих, хто ще не дав такої згоди, - Грузія.

Раніше стало відомо що за посередництва Швейцарії Москві і Тбілісі вдалося досягти консенсусу з принципового для Грузії питання. Йдеться про контроль над переміщенням товарів через кордони самопроголошених республік Абхазії і Південної Осетії, здійснювати який відповідно до угоди, будуть міжнародні спостерігачі.

Проте президент Південної Осетії Едуард Кокойти в четвер заявив, що не допустить присутності міжнародних спостерігачів на кордоні республіки.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі