У Криму хочуть припинити права власності на землю і нерухомість, оформлені до окупації

Поділитися
У Криму хочуть припинити права власності на землю і нерухомість, оформлені до окупації Окупаційна влада Криму пропонують відібрати землю і нерухомість, оформлені за українськими законами © Андрій Товстиженко, DT.UA
Загальна вартість ділянок, що підпадають під вилучення, понад $ 1 млрд.

Окупаційна влада Криму пропонують припинити права власності на земельні ділянки та нерухомість, оформлені до окупації. Мова йде про приватні володіння, документи на які, на думку окупантів, не відповідають вимогам російського законодавства, пише Ъ.

Зокрема, окупанти пропонують позбавляти права власності у випадках, якщо земля знаходиться на території загального користування або використовується не за цільовим призначенням.

Окупаційна влада має намір завершити цей процес до 2021 р. Загальна вартість ділянок, які підпадають під потенційне вилучення, перевищує $ 1 млрд.

З пропозицією внести відповідні поправки в російське законодавство виступив нелегітимний "глава Криму", Сергій Аксьонов.

Нагадаємо, електромережі окупованого Севастополя почали перехід в юрисдикцію Російської Федерації.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі