У Нацбанку вважають конкурс на голову правління Ощадбанку відбувся

Поділитися
У Нацбанку вважають конкурс на голову правління Ощадбанку відбувся © Катерина Рожкова / Facebook
У чесному і відкритому конкурсі переміг українець – Рожкова.

Національний банк вважає конкурс на нового голову правління державного Ощадбанку таким, що відбувся, і не сумнівається у професіоналізмі переможця конкурсу - Сергія Наумова. Про це на брифінгу розповіла перший заступник глави НБУ Катерина Рожкова.

"Можу сказати, що анонімними дзвінками та повідомленнями можна зірвати будь-конкурс. Тому ми вважаємо це спробами загальмувати реформу корпоративного управління в Україні... Ми добре знаємо Наумова, оскільки він зараз керує одним з банків з іноземним капіталом (Піреус Банк, - ред.). Сумнівів у його репутації бути не може. Крім того, хочу зазначити, що в чесному і відкритому конкурсі переміг українець", - зазначила Рожкова.

Раніше повідомлялося, що конкурс на голову правління Ощадбанку в черговий раз хочуть скасувати. Якщо попередній конкурс був зупинений з загадковим формулюванням "через зовнішні обставини", то цього разу приводом для скасування конкурсу була анонімна SMS-розсилка, отримана членами наглядової ради, що пропонувала їм підтримати на конкурсі Геннадія Хелемського в обмін на грошову винагороду.

Потім депутат Максим Бужанський подав в Окружний адмінсуд Києва позов в якому просить суд визнати протиправною "бездіяльність Мінфіну за непроведению і не внесенню на розгляд Кабміну проектів актів з визначенням кандидатів на пост глави Ощадбанку та про його призначення".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі