У США намагаються зменшити потік брудних грошей з колишнього СРСР

Поділитися
У США намагаються зменшити потік брудних грошей з колишнього СРСР © Українська правда
Коломойський скористався вадами в законах США.

Коломойський і його партнер Геннадій Боголюбов, використовуючи недосконалість законів США, придбали американські підприємства та нерухомість за рахунок коштів, що отримали сумнівним шляхом. ФБР проводить розслідування щодо можливих фінансових злочинів даними особами, а в Конгрес США внесено законопроекти, щоб удосконалити законодавство. Про це пише Радіо Свободи.

Два нових законопроекти, які зараз знаходяться на розгляді в Конгресі США, можуть значно ускладнити це завдання - і правоохоронним органам США буде простіше негайно ідентифікувати власників, що прискорить розслідування.

Наголошується, що Daily Beast повідомила в квітні 2019 року, що ФБР проводить розслідування проти Коломойського і Боголюбова на предмет потенційних фінансових злочинів, включаючи відмивання грошей.

"Неефективні правила реєстрації в таких штатах, як Делавер, Вайомінг і Нью-Мексико, які вимагають менше інформації для створення компанії, ніж для отримання бібліотечної картки, допомогли перетворити Сполучені Штати в провідну офшорну гавань для злочинців і корумпованих чиновників в світі закінчено, у тому числі з колишнього СРСР", - йдеться в статті.

Читайте також: ООН назвала країни, в яких немає епідемії коронавірусу

Повідомлялося, що президент Володимир Зеленський 21 травня підписав "антиколомойский" закон - № 2571-п "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі