У жовтні транзит нафтопродуктів через територію України зменшився на 40%

Поділитися
У жовтні транзит нафтопродуктів через територію України зменшився на 40%
За 10 місяців транзит нафтопродуктів скоротився на 26%.

Транзитні перевезення нафтопродуктів залізницею через територію України за підсумками жовтня скоротилися до 8,7 тисяч тонн (на 41%) у порівнянні з аналогічними показниками жовтня минулого року. Про це повідомляє enkorr з посиланням на дослідження "Консалтингової групи А-95".

Наголошується, що всі транзитні перевезення нафтопродуктів здійснювалися в напрямку Молдови.

"За жовтень було транзитовано 7,7 тис тонн дизпалива - це на 3900 тонн більше показника вересня цього року. Весь обсяг припав на поставки з Білорусі. Транзит бензинів в жовтні склав 1 тис тонн. Весь ресурс був відправлений з Білорусі в Молдову", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що за 10 місяців 2019 року транзит нафтопродуктів склав 92,3 тисячі тонн - це на 26% нижче показника аналогічного періоду минулого року.

Раніше DT.UA писало про те, що буде в жовтні на ринку українських нафтопродуктів, сказати ніхто не береться. Білоруські НПЗ йдуть на ремонти і попередили, що забезпечать лише виконання довгострокових контрактів сумарним об'ємом 180 тис. т.

Детальніше про проблеми з постачаннями дизельного палива читайте в статті Сергія Куюна "Сухий" жовтень" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі