Угорський лоукост Wizz Air запустить 15 маршрутів з Польщі і відновить польоти з Одеси

Поділитися
Угорський лоукост Wizz Air запустить 15 маршрутів з Польщі і відновить польоти з Одеси Wizz Air літає з трьох українських міст за 46 маршрутами © Planespotters.net
До свого польського розкладу компанія додасть відразу 24 додаткових рейси

Найбільший бюджетний авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, угорська компанія Wizz Air, 3 вересня оголосила про намір значно розширити свою діяльність у Польщі. З літа 2020 року Wizz Air запустить 15 нових привабливих маршрутів з Гданська, Кракова і Варшави, а також збільшить кількість щотижневих рейсів на самих популярних сервісах, додавши до свого польського розкладу в цілому 24 додаткових щотижневих рейси, повідомляється на сайті компанії.

З останнім розширенням свого польського парку, Wizz Air буде мати 30 літаків у Польщі, на яких буде працювати понад 1300 орієнтованих на клієнтів екіпажів. Wizz Air, тепер пропонує 193 маршрутів у 28 країн з дев'яти польських аеропортів.

А на початку листопада 2019 року компанія повернеться в аеропорт Одеса і запустить шість нових рейсів до Німеччини, Польщі та Словаччини.

Про це повідомляє avianews.

З 1 листопада лоукост почне виконувати польоти з Одеси до Вроцлава, з 2 листопада - в Берлін, Будапешт, Гданськ, Катовіце, з 3 листопада - в Братиславу. Частота польотів по всіх маршрутах становитиме два рейси на тиждень.

Також Wizz Air додасть один маршрут до Львова. З 28 жовтня лоукостер почне літати два рази на тиждень зі Львова в Ларнаку на Кіпрі.

Зараз Wizz Air виконує рейси з трьох українських міст - Києва, Харкова і Львова - по 46 маршрутах до 13 країн.

На даний момент Wizz Air відновила чисельність літаків на київській базі, повернувши в українську столицю четвертий літак A320 21 серпня, повідомили в прес-службі лоукосту. Одночасно з цим авіакомпанія відновила частоту польотів по всім 17 напрямам, за якими частина рейсів була скасована через тимчасового зменшення бази в аеропорту Жуляни.

Зокрема, відновлено частоту рейсів з Києва у Варшаву, Будапешт, Меммінген, Кельн, Біллунн, Берлін, Бремен, Франкфурт, Гамбург, Дортмунд, Ригу, Ганновер, Ларнаку, Краків, Відень, Братиславу та Копенгаген.

Кількість літаків на базі в Києві було зменшено в липні на один авіалайнер, що призвело до скасування 24 рейсів на тиждень з Києва за 17 напрямами. У Wizz Air ситуацію пояснили операційними причинами із-за затримки з поставкою літаків.

На даний момент лоукост також тимчасово переніс свою базу в українській столиці з аеропорту Жуляни в аеропорт Бориспіль. Це пов'язано з закриттям аеропорту Жуляни на ремонт смуги та руліжних доріжок, який триватиме з 09:00 2 вересня до 09:00 12 вересня за київським часом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі